Ștefan Floroaica, sportiv de performanță: "TJ Miles este un personaj! Mult marketing"


Ștefan Floroaica, un tânăr cu experiență în competiții de supraviețuire, a venit la SURVIVOR: ExtraShow și a discutat despre competiția din Republica Dominicană.


Acesta și-a spus și părerea despre cei doi concurenți care riscă să iasă în ediția din 17 mai - Alex Nedelcu și TJ Miles:

"Îmi plac amândoi. Recunosc că am o simpatie mai mare pentru Alex, este mai uman, este mai băiat, ca să zic așa, în schimb TJ este mult marketing, omul este un personaj pentru el și cred că nu își dă seama, în schimb când dai personajul la o parte nu prea văd multe. În schimb Alex este el. Vreau să rămână el și el vreau să și câștige. "
 
 
Ștefan Floroaica este sportiv de perfomanță. Doar la cea de-a treia ediție a Campionatului National de Brazilian Jiu Jitsul a reușit să câștige 4 medalii.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

FOTO: INSTAGRAM ȘTEFAN FLOROAICA
 


VEZI ȘI VIDEO:

  • Ștefan Floroaica, sportiv de performanță: TJ Miles este un personaj! Mult marketing
Modifică setările cookies