Ştefan Stan a devenit tătic pentru prima oară! Ce semnificație specială are numele ales pentru fetița sa


În luna noiembrie au sărbătorit un an de căsnicie, iar acum, înainte de Sărbători, au primit în dar cel mai frumos cadou. Ștefan Stan și Simona au devenit pentru prima oară părinți, după ce soția artistului a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă. 


Câștigătorul primului sezon „Vocea României” a devenit tătic în urmă cu două zile, chiar de Sfântul Andrei. Soția sa a născut o fetiță la o clinică particulară din Capitală.

Simona și-a dorit foarte mult să nască natural, însă medicii au decis pe ultima sută de metri să-i facă operație de cezariană. “A fost o alegere bună și asta pentru că avea cordonul ombilical foarte scurt și nu ar fi reușit să nască natural oricât de mult și-ar fi dorit”, ne-a declarat proaspătul tătic. Din cauza pandemiei, artistul nu a reușit să-și strângă fetele la piept, însă le-a văzut cu ajutorul telefonului. 

Fetița a avut 3,8 kg, 56 de centimetri și nota 10 la naștere. Artistul și soția sa au ales un nume special pentru comoara lor. Fetița se va numi Elif Mihaela. Dacă primul prenume de inspirație turcească înseamnă “fată înaltă și subțire”, cel de-al doilea este prenumele mamei lui Ștefan. Din păcate, mama artistului s-a stins din viață chiar cu puțin timp înainte ca Ștefan și Simona să-și unească destinele.

Mai multe imagini cu Ștefan Stan și soția sa în galeria foto de mai jos

Fericitul tătic este nerăbdător să-și ia fetele acasă, iar micuța are deja camera pregătită. “Pentru mine Pământul s-a oprit. De când a venit fata simt că am o putere inimaginabilă. Te transformă în super erou”, ne-a mai spus artistul. 

Ștefan Stan a fost destul de discret cu povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani cu frumoasa Simona. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar prietenii și familiile celor doi. 

Fotografii: Instagram Stansimonas/ Imstefanstan

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies