Ștefania lui Speak, apariție incendiară în costum de baie: „Ai cel mai frumos corp!”


Este vară, iar vedetele se întrec în apariții care mai de care mai sexy pe rețelele de socializare! Iubita lui Speak este conștientă de atuurile fizice și adoră să posteze în costum de baie. 


Ștefania și-a impresionat cei peste 1,2 milioane de urmăritori cu o fotografie în care apare într-un costum de baie albastru electric. 

Iubita lui Speak și-a etalat trupul perfect tonifiat, iar comentariile au curs valuri. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Soarele meu...Am o surpriză astăzi pentru voi! Fiți pe fază”, a scris artista în dreptul imaginii care a adunat mii de like-uri. 

„Doamne, te ador din ce în ce mai mult pe z ice trece!”, „Arăți absolut superb!”, „Divină!”, „Ai cel mai frumos corp!”, „Ești minunată”, „Cui îi mai trebuie raze de soare, când apare Ștefania?!”, „Bun fotograf”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Ștefania și Speak, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună de 6 ani și își declară dragostea unul altuia ori de câte ori au ocazia. 

„Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!”, i-a scris artistul pe Instagram la sfârșitul anului trecut, când Ștefania a împlinit 26 de ani.

Fotografii: Instagram @Stefania

related posts

Modifică setările cookies