Stefy Pereira și-a etalat formele perfecte într-un bikini minuscul. „Ești frumusețe pură”, i-au scris fanii


Fitness influencerița Stefy Pereira (Estefania Pereira) se numără printre cele mai cunoscute modele Instagram. Prin postările sale, tânăra de origine columbiană inspiră femeile să facă sport. 


Estefania Pereira are peste 500.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare. Influencerița știe cum să se facă remarcată. Pe lângă filmulețele video de la sala de sport, aceasta își etalează adeasea silueta impecabilă în costume de baie sau în lenjerie intimă, spre încântarea fanilor. 

Recent, modelul și-a etalat posteriorul bine lucrat într-un bikini negru, în timp ce se bronza pe șezlong, pe o plajă din Miami, orașul în care locuiește în prezent. Urmăritorii au fost uluiți de formele ei și s-au întrecut în comentarii de apreciere. 

„Ești frumusețe pură”, „Regina frumuseții”, „Un corp incredibil, felicitări”, „O adevărată bombă”, au fost doar câteva dintre  sutele de comentarii primite. 

Pentru fanele care au fost curioase să afle cum obții un asemenea posterior bombat, influencerița a postat un video cu antrenamentul pe care îl face regulat. 

Estefania este o adevărată bombă sexy când apare la tot felul de evenimente. Ținutele ei atrag toate privirile. Iată cum s-a îmbrăcat la un concert pe plajă. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Sursă foto: stefy__pereir

Vezi și : 

related posts

Modifică setările cookies