Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a intrat voluntar într-un program de dezintoxicare


Trupa Aerosmith și-a uimit fanii cu anunțul pe care l-a făcut recent pe rețelele de socializare. Aceștia au postat un mesaj în cadrul căruia au menționat că solistul trupei, Steven Tyler, a suferit o recidivă în dependența de droguri, după ce timp de un deceniu a fost abstinent. Din acest motiv, concertele planificate pentru lunile iunie și iulie, din Las Vegas, au fost suspendate.


Steven Tyler a vorbit de mai multe ori despre problemele sale referitoare la consumul de substanțe interzise. El a intrat în această lume încă de la mijlocul anilor 1960, mergând pentru prima dată la dezintoxicare în 1988, la cererea colegilor săi de trupă. Acum, după ce timp de un deceniu a reușit să își țină sub control dependența, a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor. 

După cum mulţi dintre voi ştiţi, iubitul nostru frate Steven a lucrat la abstinenţa sa timp de mulţi ani (...) După o intervenţie chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru scenă şi necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, el a recidivat recent şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa", au anunțat membrii trupei pe rețelele de socializare. 

Membrii trupei rock au anunțat pe rețelele de socializare faptul că anumite concerte, programate pentru lunile iunie și iulie la Las Vegas, au fost suspendate din cauza internării solistului la centrul de reabilitare. Ei și-au cerut scuze fanilor pentru situație și au menționat că banii vor fi rambursați celor care au achiziționat deja bilete.

Suntem devastați că am creat neplăceri atâtor dintre voi, în special fanilor noștri cei mai loiali, care parcurg adesea distanțe mari pentru a se bucura de spectacolele noastre”, au mai spus ei.

Acesta are un trecut tumultos în ceea ce privește consumul de substanțe stupefiante, pe care nu l-a ținut ascuns de publicul larg. În timpul liceului, acesta a fost exmatriculat tocmai din această cauză. 

Sursă foto: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies