Știi cine este copilul din imagine? Acum este un artist cunoscut!


În acest moment copilul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți băieți din showbizul românesc, fiind constant în centrul atenției. Acesta, deși acum este admirat de foarte mulți tineri, în trecut era un copil care doar visa la această carieră. 


Copilul din imaginea de mai sus este un tânăr extrem de cunoscut care are o carieră impresionantă în muzică. Îi place muzica trap, se bucură de notorietate pe rețelele de socializare și participă în acest sezon la Survivor România.

Dacă încă nu v-ați dat seama, este vorba despre Gheboasă, artist născut în Târgoviște s-a făcut remarcat datorită melodiei „Dă-i țigancă”, al cărei videoclip a adunat până în prezent pe YouTube 11 milioane de vizualizări.

Acesta participă la emisiunea Survivor România de la ProTV, acolo unde a plecat destul de încrezător: 

„Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Mă duc la Survivor pentru expriență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe... Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo... Foamea e cel mai rău lucru. La Survivor nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva... Suntem supraviețuitori până la moarte. Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri... n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la Survivor. Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine”, a spus Gheboasă înainte de a pleca în Republica Dominicană.

În ediția de marți, 10 ianuarie 2023, Gheboasă a spus cu lacrimi în ochi faptul că și-ar dori să se întoarcă acasă la soția lui:

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil”, a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, la primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor România 2023.

Sursă foto: Instagram, Arhivă 

  • Știi cine este copilul din imagine? Acum este un artist cunoscut!
Modifică setările cookies