Stilul vestimentar al prințesei Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge. La doar 7 ani este o adevărată fashionistă


Deși are doar 7 ani, prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, are o garderobă impresionantă și un stil vestimentar care amintește de cel al mamei sale. Astfel că, la fiecare apariție publică, fetița apare mereu în ținute atent alese și colorate, asortate cu cele ale mamei sale, Kate Middleton, sau ale străbunicii sale, Regina Elizabeta a II-a.


Prințesa Charlotte este leită tatălui său, prințul William, însă stilul vestimentar amintește cu siguranță de cel al Ducesei de Cambridge, motiv pentru care poate fi o sursă de inspirație pentru mămicile care admiră familia regală britanică.

Fie că este vorba de apariții la balconul Palatului Buckingham, zile de naștere ale membrilor familiei sau vizite regale realizate în timpul sărbătorilor naționale, ținutele prințesei Charlotte atrag mereu atenția datorită stilului îngrijit și simplu, dar atent la detalii.

O caracteristică principală a stilului fetiței este cu siguranță culoarea albastră. Fiica ducilor de Cambridge poate fi adesea văzută îmbrăcată în rochițe sau seturi, formate din pantaloni și cămași, de culoare albastră, coordonate cu cele purtate de Regina Elizabeta a II-a sau Kate Middleton.

De asemenea, în ținutele sale sunt incorporate și multe perechi de dresuri groase și balerini, dar și gulere din dantelă care oferă un aer sofisticat.

Vezi și alte ținute ale prințesei Charlotte în galeria foto de mai jos

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies