Suelyn Medeiros face senzație cu formele ei perfecte. Cum a fost surprinsă recent


Suelyn Medeiros este un model de origine braziliană care și-a construit o carieră solidă în New York și nu e de mirare, nu-i așa? 


Frumoasa brunetă are un trup de invidiat, iar de aici și până la a fi remarcată în cadrul unui concurs de frumusețe nu a mai fost decât un pas. Acest lucru a transformat-o aproape peste noapte în star național.

Citește și: S-a pozat din nou într-o rochie sexy și a cucerit inimile fanilor. O nouă zi, o nouă fotografie sexy marca Bianca Drăgușanu

Deși are 34 de ani, puțini sunt cei care o cred că are vârsta asta datorită formei fizice fără cusur pe care o posedă. Recent aceasta a fost fotografiată în Los Angeles în timpul unei ședințe foto, iar paparazzi au rămas cu mâna blocată pe butonul aparatului de fotografiat când au văzut cum arată.

Brazilianca, despre care s-a spus la un moment dat că l-ar fi cucerit cu formele sale generoase chiar și pe rapperul 50 Cent, este una dintre cele mai apreciate vedete și pe conturile de socializare, dar și pe lista starurilOr preferate ale paparazilor. 

Sursă foto: Profimedia Images

Vezi și: Maneaua din România care a ajuns în trendingul din Marea Britanie! ”Și lor le plac astea?”

related posts

Modifică setările cookies