Suma pe care ar fi câștigat-o lunar fiul lui Ilie Dumitrescu din vânzarea de droguri


De câteva săptămâni, în spațiul public se vorbește tot mai des despre un dosar de trafic de droguri în care ar fi implicat și un tânăr de 28 de ani, Sică Dumitrescu, unul dintre copiii pe care îi are fostul fotbalist Ilie Dumitrescu.


Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, Sică Dumitrescu se ocupa cu vânzarea de cocaină, lucru pe care îl făcea în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu.

Sursa citată notează că tânărul avea zeci de clienți și obținea lunar aproximativ 3.000 de euro din vânzarea de droguri. Mai mult decât atât, se pare că el a fost prins în flagrant de oamenii legii chiar în momentul în care încerca să își păcălească unii clienți: în loc de 3 grame de cocaină ar fi fost doar 2,05 grame, restul fiind paracetamol pasat.

Dosarul în care fiul lui Ilie Dumitrescu și încă o persoană ar fi acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc ar fi ajuns de curând spre soluționare la Tribunalul București.

foto: Agerpres; Social Media

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache: „Toată viața am fost invidioasă?”

related posts

Modifică setările cookies