Sunt celebre și frumoase, însă puțini au observat ce bine seamănă! Emily Burghelea și Gina Pistol, asemănare izbitoare


Emily Burghelea și Gina Pistol sunt două dintre cele mai frumoase femei din showbiz, însă puțini sunt cei care au observat ce bine seamănă cele două.


Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta este iubită de o țară întreagă, iar oamenii abia așteaptă să o vadă din nou pe micul ecran. 

Emily Burghelea nu mai are nevoie de nicio prezentare, îndrăgita influenceriță este o prezență greu de trecut cu vederea, are energie și este pusă mereu pe fapte mari.

Deși între ele este o diferență de vârstă pe aproape 20 de ani, ambele sunt mame, sunt carismatice și pline de viață. Chiar dacă le vedeți zilnic, fie la TV, fie în online, mai mult ca sigur nu ați observat asemănarea dintre ele. 

Puțini sunt cei care au observat ce bine seamănă cele două vedete. Recent, Emily Burghelea a publicat, pe Instagram, două fotografii în care apare alături de Gina Pistol, cele două au filmat împreună pentru un proiect, astfel nu au ratat momentul să se pozeze împreună, moment în care cele două au observat că seamănă foarte mult.

Astfel, Emily s-a decis să-și întrebe fanii din online dacă și ei observă asemănarea dintre ele: „Salutare, minunaților! Mi se pare mie, sau semănăm?”. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Pozele cu cele două vedete au strâns peste 30 de mii de aprecieri, iar comentariile au fost pe măsură.

Sursă foto: Instagram/ Emily Burghelea/ Gina Pistol

related posts

Modifică setările cookies