Sunt fotomodele, dar cu burtă! Două australience în bikini au pornit „revoluţia” în domeniu


Vedete pe reţelele de socializare ca ,,influenceri”, australiencele Ariella Nyssa şi Karina Irby îşi câştigă din ce în ce mai mulţi admiratori prin curajul de a poza în ipostaze sexy, în bikini, în ciuda faptului că nu posedă calităţile de model de care ar avea nevoie în mod normal.

Tag-uri: #fotomodele #burta

,,Hai să învingem standardele de frumuseţe!” e motto-ul pe care Ariella Nyssa îl are pe Instagram. O idee călăuzitoare care i-a atras însă şi numeroase critici din partea celora care susţin că fotografiile provocatoare nu-şi au locul în cazul ei. ,,Să ai burtă e ceva normal. Nu am nevoie de un abdomen six-pack pentru a fi frumoasă şi nici nu folosesc photoshop-ul”, le-a răspuns Ariella contestatarilor.

 

 

Totuşi, simţindu-se discriminată, australianca a decis la un moment dat să-şi întrerupă prezenţa pe ,,social media”, pentru a reveni apoi în forţă, cu acelaşi mesaj. „E ridicol, ar trebui să ne simţim toţi la fel de frumoşi pentru a purta îmbrăcăminte de la toate mărcile. De ce anumite branduri ne fac să ne simţim prost dacă nu reprezentăm idealurile lor în ceea ce priveşte frumuseţea unui corp?”, a precizat Ariella Nyssa, refuzată de nenumărate ori în cariera de model tocmai din cauza felului în care arată.

La rândul ei, Karina Irby are şi ea o burtă atipică pentru un model, detaliu care n-a împiedicat-o să strângă peste 1 milion de „urmăritori” pe Instagram. Recent, după ce a constatat că s-a îngrăşat cu vreo 10 kilograme, Karina a spus că „nu s-a simţit niciodată mai bine din punct de vedere mental şi fizic”. 

 

 

 

 

,,Pe măsură ce mă maturizam, câştigam în greutate, iar formele mi se schimbau. Am simţit multă presiune asupra mea în încercarea de a-mi păstra corpul de adolescentă. Nu numai că a fost total nesănătos, dar nici nu s-a potrivit cu felul meu de-a fi”, a completat Karina Irby.

Vezi și:

 

related posts

Modifică setările cookies