Super-mami! La 36 de ani și mamă a 3 copii, Kim Clijsters se întoarce în tenis


Kim Clijsters, una dintre cele mai valoroase și mai populare tenismene din toate timpurile, a anunțat că va reveni în circuitul profesionist WTA. Decizia belgiencei e una șocantă în condițiile în care ea n-a mai jucat tenis din 2012 și, mai mult decât atât, are de crescut trei copii.


„În ultimii șapte ani am fost mamă full-time. Și mi-a plăcut enorm. Dar tot atât de mult mi-a plăcut să fiu jucătoare de tenis și, sincer, mi-a lipsit acest sentiment. Deci, ce-ar fi să le fac pe amândouă în același timp? Aș putea să fiu o mamă iubitoare pentru cei trei copii ai mei și o tenismenă bună, atât cât voi putea? Hai s-o facem, ne vedem în 2020”, au fost cuvintele lui Clijsters care au luat prin surprindere lumea tenisului.

Citește și: Britney Spears, altă femdfssdfsdedfsie în realitate față de cea de pe Instagram. Cum a fost fotografiată la plajă

Așadar, Kim Clijsters își merită cu prisosință statutul de super-mamă în tenisul feminin. De anul viitor, printre deplasări și meciuri, ea va trebui să se îngrijească de o fată de 11 ani, Jada, și de doi băieți mai mici, Jack (6 ani) și Blake (3 ani), toți proveniți din căsnicia cu un fost baschetbalist american, Brian Lynch. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Clijsters (@clijsterskim) on

Nu e însă prima dată când Kim Clijsters revine în tenis după o pauză îndelungată, belgianca luând o pauză mai mare de doi ani între 2007 și 2009, perioadă în care s-a măritat și a născut pentru prima dată. Clijsters s-a întors atunci ca o „furtună”, câștigând imediat un turneu de Mare Șlem (US Open 2019), primul dintr-o serie de trei în calitate de mamă. Mai târziu, în februarie 2011, Kim a stat pentru o săptămână în fotoliul de lider mondial, singura mamă din istoria tenisului care a reușit această performanță remarcabilă.

Foto: profimediaimages.ro

Vezi și: Top 3 actrițe care s-au ingrășat pentru un rol

related posts

Modifică setările cookies