Suri Cruise s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată fiica lui Tom Cruise la 13 ani


Se spune că nu și-a mai văzut tatăl de mai bine de 6 ani. Deși au existat zvonuri la începutul anului conform cărora s-ar fi reîntâlnit, până la urmă nimic nu a fost confirmat. Nu există nicio dovadă că Tom Cruise și fiica sa, Suri, s-au mai întâlnit în ultimii ani.


Suri Cruise are o relație aproape inexistentă cu tatăl sau. Motivul? Religia de care aparține Tom Cruise. Odată despărțit de Katie Holmes, acesta a întrerupt orice fel de legătură cu fosta soție, dar și cu fiica lor. Scientologia nu este de acord ca actorul să rămână în relații cu fosta familie.

In ciuda zvonurilor conform cărora s-ar fi întâlnit la începutul anului, nu a fost nimic concret. Tom Cruise nu și-a mai văzut fetița de când era un copil, iar acum Suri este o adevărată domnișoară. 

Suri Cruise este văzută adesea în compania mamei sale, care este cuplată de câțiva ani cu actorul Jamie Foxx. Spre deosebire de fiicele altor vedete, Suri este extrem de discretă, nu are conturi pe rețelele de socializare și nu face nimic că să iasă în evidență.

De data aceasta, paparazzii au surprins-o pe străzile din New York, într-o ținută chic: un maiou alb cu volane și o fustă galbenă de catifea, asortată cu o pereche de espadrile cool.

Adolescenta este combinația perfectă dintre cei doi părinți ai săi, fiind una dintre cele mai frumoase fiice de vedete hollywoodiene.

Vezi si: Portret de celebritate - Brad Pitt

related posts

Modifică setările cookies