Surorile Gabor, vacanță în România! Unde s-au fotografiat Monica, Ramona și Alina


Una locuiește peste Ocean, alta e în Dubai, iar cea mare a rămas pe plaiurile mioritice. Vorbim despre surorile Gabor care s-au reunit recent în România și au petrecut câteva zile de vis împreună. 


După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a stabilit în America, acolo unde duce o viață lipsită de griji alături de Mr. Pink, un afacerist chinez extrem de bogat. Monica o are alături de ea și pe Irinuca, fiica din căsnicia cu fostul milionar de la Izvorani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicagabor888

La fel de bine o duce și Ramona, mezina familiei Gabor. Bruneta este model în Dubai și are propriul bussines cu parfumuri. 

Alina, sora mai mare, nu și-a dorit niciodată să ajungă în lumina reflectoarelor și preferă o viață discretă. Alina este măritată și locuiește la Băcău, orașul natal, de câțiva ani. 

“În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina”, a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei pe care a postat-o la InstaStories.

Monica, Ramona și Alina s-au bucurat de peisajele mirifice din Maramureș. Printre obiectivele pe care le-au vizitat se numără: Cimitirul Vesel din Săpânța, Castelul Sturza sau Mănăstirea Sfântul Mina. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies