Surorile Nicky și Paris Hilton, în rochii roșii identice la un eveninent caritabil. Cum s-au îmbrăcat milionarele


Paris Hilton și sora ei mai mică, Nicky, au făcut senzație la un eveniment al Asociației Americane de Cardiologie.


Surorile Hilton au purtat rochii aproape identice, de culoare roșie, mulate pe corp. Moștenitoare ale unui imperiu hotelier care valorează sute de milioane de euro, Nicky și Paris Hilton au defilat pe podium în scop caritabil, marți seară, la New York.

Evenimentul a avut scopul de a atrage atenția asupra afecțiunilor cardiace la femei.

Surorile Hilton au defilat în rochii confecționate din același material, însă croite diferit. Astfel, Paris (38 de ani) a ales rochia cu decolteu generos, în dauna celei cu decolteu la baza gâtului, care i-a revenit surorii ei.

Dacă în picioare au purtat același tip de pantof cu toc, la accesorii vestimentare fiecare dintre surorile Hilton a vrut să iasă în evidență în stilul propriu.

Paris Hilton s-a asortat cu o poșetă argintie sub formă de aripă de înger, în vreme ce Nicky Hilton (36 de ani) a ales o poșetă-plic în aceeași nuanță, însă în format clasic, cu numele Mrs. Rothschild înscrustat.

Nicky Hilton are „sânge” de bancher

Sora cea mică a lui Paris Hilton poartă și numele Rothschild, după ce s-a căsătorit cu James Rothschild, un nepot al lui Victor baron de Rothschild, unul dintre membrii proeminenți ai celebrei familii de bancheri evrei.

Pe numele ei real Nicholai Olivia Hilton, Nicky este designer vestimentar din 2004, când și-a lansat propria linie vestimentară. 

În 2014 s-a logodit cu James Rothschild (34 de ani), după ce l-a cunoscut la nunta Petrei Ecclestone cu James Stunt.

În prezent, Nicky Hilton a acumulat circa 40 de milioane de dolari, însă averea ei a crescut exponențial după ce a devenit soția unui moștenitor al celebrei familii Rothschild. Tatăl soțului ei, Amschel Rothschild, avea o avere de un miliard de dolari la moartea sa, în 1996.

Paris Hilton, care are propriile branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice, are o avere de circa 300 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez și Shakira au uimit publicul în concertul Live de la Super Bowl

related posts

Modifică setările cookies