Surorile pe care nu le recunoști în pozele din trecut. Khloe Kardashian și Kylie Jenner, transformări misterioase


Celebre, bogate și sexy, surorile Kardashian sunt un model pentru milioane de adolescente din întreaga lume. Multe se inspiră din alegerile lor vestimentare și le considera adevărate fashion icon-uri. Le admiră pentru formele și trăsăturile lor, însă mulți spun că acestea nu ar fi tocmai naturale.


Urmărită de 141 de milioane de oameni pe Instagram, Kylie Jenner este, la numai 21 de ani, cea mai tânără miliardară care și-a realizat averea pe cont propriu. Mămică unei fetițe, Kylie Jenner este celebră pentru outfiturile sale provocătoare și pentru formele sexy.

De altfel, surorile Kardashian au devenit celebre datorită felului în care arată. Siluetele lor tip clepsidră -  talie subțire, șolduri proeminente și busturi generoase-  le diferențiază de alte vedete.

Kylie Jenner este însă de nerecunoscut în imaginile din urmă cu câțiva ani. Vedeta a recunoscut că și-a mărit buzele, desi inițial a negat acest lucru. Această intervenție a stranit destul de multe controverse, întrucât era minoră atunci când și-a făcut-o. Oricum, întreaga ei fizionomie e schimbată.

Ulterior fanii au ramarcat ca și bustul său s-a mărit ca prin minune, însă vedeta nu a recunoscut vreo intervenție în acest sens.

Și sora sa mai mare, Khloe Kardashian a trecut prin câteva transformări… misterioase. Pe lângă faptul că slăbit, și la față pare că și-a modificat ceva.

Bineînțeles, și despre cea mai celebră dintre surorile Kardashian, Kim,  se spune că a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta atât de bine. Desigur, nici ea nu recunoaște nimic!

Evident, toată lumea bănuiește că celebrele posterioare bombate ale surorilor nu sunt nici ele tocmai naturale… 

Intra în GALERIA FOTO de mai jos să vezi mai multe imagini din trecut cu cele două surori.

 

FULLSCREEN
Surorile pe care nu le recunoști în pozele din trecut. Khloe Kardashian și Kylie Jenner, transformări misterioase
  • /

related posts

Modifică setările cookies