Svetlana Horkina a împlinit 40 de ani. Cum arată și ce face acum celebra gimnastă rusă


Celebra gimnastă din Rusia, renumită pentru frumusețea și grația ei, are acum 40 de ani.


Svetlana Horkina, care s-a retras din gimnastică în 2005, mărturisește că avea aproape patru ani atunci când a fost dusă de mama ei la cursurile de gimnastică.

Citește și: Sandra Izbașa, despre viitor și motivație: "Viața de sportiv este scurtă și trebuie să conștientizezi asta și să o iei pe un nou drum"

”La început, nu am fost acceptată pentru că eram prea înaltă și nu aveam forță musculară. Nu prea îmi plăcea să mănânc și mă îmbolnăveam des. Dar lucrurile au luat altă întorsătură după ce m-am îndrăgostit de gimnastică și am început să-mi petrec tot timpul la sală. M-am oprit de tot din mâncat... Mi-a plăcut mult viața mea ca sportiv, iar după ce am început să câștig competițiile, am reușit să fiu de ajutor și familiei mele”.

Svetlana s-a retras din lumea competițională după ce a rămas însărcinată. ”Am fost extrem de fericită când am aflat că o să devin mamă. Îmi doream de mult timp. Am avut de ales între cariera mea și bebeluș. M-am gândit că am avut o carieră grozavă, dar că nu oricine are șansa de a deveni mamă”.

Fosta gimnastă spune că, pentru a rămâne în formă maximă, face sport zilnic și ține o dietă alimentară echilibrată. ”Nu mă abțin de la nimic, dar sunt atentă la cantitate. De asemenea, nu mănânc prăjituri pentru că nu îmi plac - când eram copil, nu aveam voie să le mănânc iar acum nu îmi mai plac”. 

Foto: Getty 

Vezi și: Vloggerul Selly, despre prima sa noapte de dragoste

FULLSCREEN
Svetlana Horkina a împlinit 40 de ani. Cum arată și ce face acum celebra gimnastă rusă
  • /

related posts