Sydney Carter, antrenoarea de baschet care face senzație cu ținutele ei de la meciuri. De ce a creat controverse cu ultimul outfit


Sydney Carter, o antrenoare de baschet din Statele Unite, a fost ținta atacurilor pe rețelele de socializare după ce a apărut la un meci îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați roz, din latex.

Tag-uri: #tinuta sexy

Sydney Carter, fostă jucătoare în WNBA, dar și în Europa, în campionatele din Letonia și Israel, face senzație cu ținutele pe care le poartă la meciuri. În prezent antrenoare la o universitates din Texas, Sydney a creat conroverse din cauza unui outfit considerat de unii “nepotrivit” pentru un meci de baschet. 

Antrenoarea, care își postează toate ținutele pe rețelele de socializare, a aprut într-o pereche de pantaloni mulați din latex de culoare roz și o pereche de sandale nude, cu tocuri cui. Imediat internetul a “luat foc”. 

“E potrivit să porți așa ceva la un meci?”, “Arată ca o animatoare de club, dar ea vrea să fie luată în serios”, “Ar trebui să fie amendată”, “Nu sunt cam strâmți pantalonii, doamna antrenoare?”, “Tocurile alea nu înțeapă terenul?” – au fost comentariile internauților.

Tânăra antrenoare și-a apărat alegerea vestimentară. “Cred că oamenii nu se simt bine când văd o femeie de culoare într-o poziție de putere. Când vezi o femeie de culoare încrezătoare în propriile forțe, pentru unii e intimidant”, a spus Sydney. 

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi ținutele antrenoarei de la meciuri.

related posts

Modifică setările cookies