Tania Budi sărbătorește un an de relație cu Marin. Iubitul prezentatoarei e trăgător de elită în Legiunea Străină


Tania Budi a publicat noi fotografii cu iubitul ei, Marin.

Tag-uri: #Tania Budi

Tania Budi a împlinit la începutul anului 50 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Burcea, un constănțean care lucrează în Legiunea Străină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Already one year since we've found eachother! ❤

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

Fosta prezentatoare TV, cunoscută pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba de viața ei privată, le-a oferit fanilor un rar moment de bucurie si de Craciun, atunci când a publicat pe Instagram câteva fotografii de sezon.

În fotografii, Tania apare tot alături de noul iubit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is about love! #notfood ❤

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

Potrivit presei din Constanța, Marin Burcea e și motivul pentru care frumoasa prezentatoare face naveta constant pe ruta România-Franţa. Iubitul prezentatoarei are gradul de caporal în Legiunea Străină - cu specializarea şef de echipă şi trăgător de elită - și e detașat în Franța.

Iubirea dintre cei doi e atât de mare încât Tania și-a făcut recent până și un tatuaj pentru iubitul ei: și-a tatuat cuvântul „soul", iar Burcea și-a scris pe piele continuarea - „mate" ("suflet-perche" în engleză, n.r.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Luv

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

Cine este Tania Budi

Taia Budi, fostă prezentatoare TV și femeie de afaceri, s-a născut în 6 februarie 1968. Ea a terminat Facultatea de Jurnalism, dar și pe cea de Matematică. Când a împlinit 40 de ani, ea a început și cursurile Facultății de Teatru.

De-a lungul timpului, Tania Budi a mai avut relații cu Cătălin Botezatu, Dan Bittman, Adrian Cristea și Lucian Viziru.related posts