Tara Reid, apariție rară pe covorul roșu! Cum arată acum blonda sexy din American Pie


A fost supranumită “Frumușica Americii” după ce a făcut furori cu rolul blondei Vicky din American Pie și i se întrevedea o carieră promițătoare la Hollywood. 


Deși arăta impecabil și avea un trup fără cusur, Tara Reid a apelat la medicul estetician. Decizie pe care încă o regretă și care totodată i-a ruinat cariera. 

Tara Reid a împlinit 45 de ani în noiembrie și pare să fi trecut peste problemele din trecut. Actrița, care și-a distrus chipul și trupul cu operațiile estetice, s-a luptat ani de zile cu anorexia și dependența de alcool și droguri.

Așa arăta Tara Reid când se bucura de succesul cu rolul din American Pie (Foto: Getty Images)

Zilele trecute, blonda a avut o apariție rară pe covorul roșu și pentru prima dată după mult timp fanii au fost încântați de ceea ce au văzut.

Tara Reid, fotografiată la evenimentul din 29 martie 2021 (Foto: Getty Images)

Tara a participat la ScotWeek, un eveniment care sărbătorește cultura scoțiană, în Santa Monica. Actrița a purtat un outfit colorat, format dintr-o cămașă bleu cu animal print și o pereche de pantaloni mulați, în aceeași nuanță. Tara le-a oferit un zâmbet larg fotografilor prezenți la eveniment și s-a lăsat pozată din toate unghiurile.

Mai multe imagini cu Tara Reid în galeria foto de mai jos

Operațiile estetice i-au distrus trupul de invidiat

Tara Reid a recunoscut că în trecut şi-a distrus abdomenul după o operaţie de liposucţie pe care o regretă enorm. “Burta mi s-a umplut de riduri şi s-a lăsat după operaţia de liposucţie din 2006, pe care am s-o regret întreaga viaţă. Totuşi, nu pot să spun că nu îmi voi mai face operaţii estetice, fiindcă nu ştiu cum mă voi simţi peste câţiva ani. Acum sunt mulţumită de cum arăt. Dar durerile fizice şi sufleteşti pe care le-am avut după operaţia nereuşită au fost oribile. Doi ani de zile mă luptam să nu recunosc când mi se spunea ce corp urât am”, declara Tara în urmă cu câțiva ani. 

Nici la capitolul iubire nu a stat prea bine, având o lungă listă de relații eșuate. Tara a fost cuplată cu producătorul Carson Daly, afaceriștii Michael Axtmann, Michael Lillelund, Zahari Kehaiov și muzicianul Erez Eisen.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies