Tatăl lui Meghan Markle, adevărul despre momentul în care și-a trădat fiica: „Încă îmi cer iertare”


Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica lui de când s-a măritat cu Prințul Harry. Regizorul de televiziune a urmărit cu sufletul la gură interviul acordat de Meghan realizatoarei Oprah și a reacționat la dezvăluirile ei.


Thomas Markle (76 de ani) s-a simțit dator să-i răspundă fiicei, cu care nu mai are o relație normală de peste 3 ani. Regizorul tv a intrat în direct în emisiunea Good Morning Britain, unde a răspus acuzației de trădare pe care Meghan Markle a lansat-o în timpul interviului transmis de CBS.

Îmi doresc să nu fi făcut treaba aia. Dar e și e reversul medaliei. Nimeni nu s-a sinchisit să protejeze niciun membru al familiei noastre. Și, în ciuda acestui fapt, tot mi-am cerut scuze, încă îmi cer iertare și azi”, a dezvăluit Thomas Markle.

Tatăl lui Meghan a devenit un soi de persona non grata pentru Ducesa de Sussex, care s-a simțit trădată de propriul tată chiar înainte de nunta cu Prințul Harry. Imediat după ce au anunțat că se vor căsători, Meghan și Harry au făcut un apel la presă să respecte viața privată a membrilor familiei actriței. 

Cei doi se temeau că rudele lui Meghan, printre care și tatăl ei, vor fi vânate de paparazzi pentru subiecte fierbinți înainte de marele eveniment.

Însă, Meghan avea să afle că tatăl ei a făcut un pact cu paparazzi și s-a lăsat fotografiat pentru bani. Mai mult, acesta a dezvăluit aspecte intime din viața fiicei sale, care au devenit subiecte de presă care au beneficiat de expunere uriașă.

Meghan Markle a aflat acest lucru și s-a simțit trădată de propriul tată, cu care a întrerupt orice legătură. Părintele ei nu a ajuns nici la nuntă.

Ducesa de Sussex i-a spus lui Oprah în interviul-eveniment de la CBS că nu se simte confortabil să vorbească despre asta, dar a făcut câteva comentarii.

Când l-am întrebat, după ce echipa de comunicare mi-a spus că este o poveste care urmează să apară (...) l-am sunat pe tata și l-am întrebat, iar el a spus nu, nu absolut nu. I-am spus că instituția (Casa Regală – n. red) nu a intervenit niciodată pentru nimic în favoarea noastră, dar ei pot încerca să intre pe fir și să pună capăt acestei povești. Dar dacă fac asta o dată, nu vom putea folosi aceeași pârghie pentru a ne proteja copiii într-o zi”, a dezvăluit Meghan, care a explicat că tatăl ei nu a recunoscut atunci că el se află la originea acelor fotografii trucate.

Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry a avut 17,1 milioane de telespectatori duminică noapte. Programul a avut cea mai mare audiență a unei televiziuni din SUA de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din februrie 2020. În cadrul interviului, Meghan și Harry au anunțat că vor avea o fetiță.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai tari farse de pe TikTok

  • Tatăl lui Meghan Markle, adevărul despre momentul în care și-a trădat fiica: „Încă îmi cer iertare”

related posts

Modifică setările cookies