Tatăl și fiica, senzația Instagramului! O vedetă de reality show se mândrește cu tatăl ei super fit, dar mama e și mai frumoasă!


Antigoni Buxton este noua vedete de reality show preferată a britanicilor. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a făcut de curând debutul într-o emisiune de succes, iar de atunci se bucură de o mare popularitate.


Tânără, blondă, par cârlionțat, ochi albaștri și o siluetă de vis – Antigoni Buxton nu are cum să nu se facă remarcată. În ciuda felului în care arată, noua vedetă de reality-tv spune că este singură de mai bine de un an.

Britanica, cu origini grecești și cipriote, face senzație atât la tv, cât și pe rețelele de socializare. Mai ales de când fanii i-au descoperit și familia. 

Tatăl ei, Paul Buxton, în vârstă de 57 de ani, este antrenor de fitness și adesea fac sport împreună. Paul a concurat în competiții de bodybuilding și impresionează cu fizicul său.

Mama ei nu este cu nimic mai prejos. Tonia Buxton, în vârstă de 54 de ani, este de profesie chef și apare în emisiuni tv cu rețelele ei delicioase. În plus, este și o femeie extrem de frumoasă.

 

Nu rata galeria foto de mai jos!

 

related posts

Modifică setările cookies