Taylor Swift și Ariana Grande trimit bani fanilor afectați de pandemia de coronavirus


În 2019 au făcut împreună peste 230 de milioane de dolari din muzică. În 2020, Ariana Grande și Taylor Swift dau o parte din câștigul lor celor afectați de pandemia de coronavirus.


Taylor Swift, declarată cel mai bine plătită artistă în 2019, a invitat toată lumea să contribuie financiar la combaterea răspândirii coronavirusului. Arista a făcut public faptul că ea a donat Organizației Mondiale a Sănătății și fundației Feeding America sume de bani care vor rămâne un secret.  

Însă, zilele trecute, cântăreața care a câștigat 185 de milioane de dolari în 2019 din concerte și albume vândute, i-a dărut 3.000 de dolari unei tinere care nu-și mai permitea să achite chiria. 

Holly Turner, care lucra ca fotograf de concerte freelencer, s-a plâns pe o rețea socială că nu mai are venituri din cauză că toate evenimentele publice au fost suspendate. Ea a fost surprinsă că Taylor Swift a început să o urmăreacă pe tumblr. La scurt timp după, a observat că a primit în cont suma de 3.000 de dolari de la Taylor Nation, LLC, compania deținută de artistă.

Am muncit din greu, toată viața mea, ca să pot locui în New York și credeam că acest lucru îmi va fi luat, dar ea m-a salvat. Îi sunt atât de recunoscătoare”, a spus tânăra pentru eonline.com.

Taylor Swift a mai făcut acest gest. În 2019, ea i-a dăruit aproape 5.000 de dolari unei admiratoare din Canada, studentă, pentru a-și plăti studiile și chiria.

Ariana Grande, donații anonime către fani

Și Ariana Grande, care în 2019 a încasat 48 de milioane de dolari din muzică, a făcut zeci de donații către fanii ei. Deși a vrut ca ajutorul ei să rămână secret, unele publicații din Marea Britanie au aflat că 20 de fani ai artistei au primit sume cuprinse între 500 și 1.000 de dolari prin intermediul serviciului de plată mobilă Venmo, deținut de PayPal.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Mihai Margineanu

  • Taylor Swift și Ariana Grande trimit bani fanilor afectați de pandemia de coronavirus

related posts

Modifică setările cookies