„Te miști ca o tigroaică!”. O rusoaică într-un costum de baie atipic a încins Instagramul


Anastasia Skyline este un model de origine rusă, stabilită în Statele Unite, la Miami. Tânăra se bucură de o comunitate de peste 2,4 milioane de urmăritori pe platfoma de socializare Instagram. Aparițiile ei în costum de baie nu pot fi trecute cu vederea, fiind de-a dreptul incendiare. 


Anastasia Skyline (34 de ani) are  o înălțime de 175 cm, iar atunci când pozează pe tocuri picioarele ei par interminabile. În cel mai recent filmuleț postat pe contul ei, manechinul defilează într-un costum de baie minuscul, de culoare galbenă, și poartă sandale roz, cu toc înalt. Admiratorii au reacționat imediat cu zeci de mii de like-uri și comentarii:  

„Te miști ca o tigroaică”, Picioarele tale trebuie să aibă cel puțin 110 cm! Wow, iar pe tocuri cu platformă pare că sunt și mai lungi”, „Ești atât de slabă, încât ai impresia că picioarele se vor rupe”, „Ești fabuloasă”, „Extrem de sexy și frumoasă”, i-au scris urmăritorii. 

Anastasia a emigrat în SUA, unde s-a remarcat în calitate de fotomodel. Pictorialele ei au apărut în FHM, Life and Style Mag, Playboy Mexico și Barstool Sports. (vezi galeria foto de mai jos)

Tânăra critică regimul lui Putin și se declară o susținătoare a Ucrainei. De la izbucnirea războiului, mai mulți ruși s-au confruntat cu discriminarea. Chiar dacă nu împărtășesc ideile liderului lor, Vladimir Putin, mulți rușii stabiliți în străinătate sunt marginalizați. Prin mesajele pe care le scrie pe Instagram, modelul încearcă să atragă atenția la această problemă. 

Da, m-am născut în Rusia, dar sunt alături de Ucraina. Visez că războiul din Ucraina se va termina și nu vor mai fi copii înspăimântați, care plâng din cauza exploziilor. Visez că această fărădelege din țara mea natală, aranjată de țarul nebun, va lua sfârșit”, a scris ea într-o postare recentă. 

Sursă foto: Instagram/ anastasia_skyline

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams

related posts

Modifică setările cookies