Teo Trandafir, despre momentele crunte prin care a trecut acum 7 ani. "Mâine mi se poate întâmpla din nou!"


Vedeta tv a vorbit cu sinceritatea despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Tag-uri: #Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete din România. În vârstă de 50 de ani, Teo și-a amintit cu durere despre perioada cruntă când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. 

Teo a fost la un pas de moarte în urmă cu 7ani, când a trecut prin mai multe operații, după ce a primit diagnosticul de pancreatită acută. A fost internată o săptămână la Spitalul Elias din București, însă starea ei s-a înrăutățit și a ajuns de urgență la Viena.

Teo Trandafir a trecut printr-o comă și a stat internată 3 luni la Clinica AKH din Viena.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas. 

Da, poți să înveți din chestia asta dacă ții neapărat, dar lecția pe care eu am învățat-o este că e bine să nu mori. Sper doar să nu mi se întâmple din nou, asta e tot. Ce a fost a fost, nu mai contează, sper doar să nu se repete”, a declarat Teo Trandafir, într-un interviu pentru revista Viva.

sursa foto: Facebook

Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că fetița ei, Maia este sănătoasă.

„Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine, prea eram eu deșteaptă și prea eram eu miezul. Știam că va urma ceva. Singurul „de ce” pe care mi l-am pus a fost: „De ce nu pot să fiu suficient de fericită că am fost eu? Pentru că au fost două posibilități, să fie copilul sau să fiu eu.

Și îți dai seama că orice mamă ar lua asupra ei, zâmbind, orice nenorocire i s-ar întâmpla copilului. Și mă gândeam, la Viena, cât de norocoasă și cât de fericită am fost că am fost eu. Nu mi-e frică de moarte deloc, pentru că la ea ajungem toți, mi-e frică de suferința de dinainte. Îmi doresc ceva brusc”, a mai spus Teo. 

FULLSCREEN
Teo Trandafir, despre momentele crunte prin care a trecut acum 7 ani. "Mâine mi se poate întâmpla din nou!"
  • /


related posts