Testamentul Prințului Philip a fost deschis. Cui lasă averea de 30 milioane de lire sterline


Conform unei surse de la palat, Prințul Philip a trecut în testament și ”trei oameni cheie din viața lui”, lăsându-le acestora o parte din averea sa de 30 de milioane de lire sterline. 

Tag-uri:

La moartea sa, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 100 de ani, Ducele de Edinburgh a lăsat o avere de 30 de milioane de lire sterline. 

 

În timp ce majoritatea proprietăților sale au trecut în grija Reginei, o sursă apropiată de la Buckingham Palace a declarat pentru The Sun că ducele nu i-a uitat pe oamenii din serviciul său. 

 

”Spre deosebire de alții din familia regală, Prințul Philip a fost generos cu trei bărbați care au avut grijă de el. Este vorba de secretarul privat Archie Miller Bakewell, pajul William Henderson și valetul Stephen Niedojadlo.”

 

Toți cei trei bărbați au fost indispensabili ducelui în ultimii săi ani de viață, Bakewell chiar luându-i locul atunci când Philip nu putea ajunge la un angajament regal”.

 

De asemenea, sursa a precizat că Philip a avut grijă de nepoții săi, chiar dacă prințul Harry l-ar fi dezamăgit cu declarațiile sale despre familia regală. ”Philip nu a fost genul de persoană care să-și pedepsească nepotul pentru rea-purtare. A fost un om corect, iubitor și echitabil. Nu a fost niciodată ranchiunos”. 

 

De asemenea, copiilor ducelui - Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Edward și Prințul Andrew - li s-a spus că pot lua ”orice își doresc” din colecție de 13.000 de cărți din biblioteca sa de la Buckingham Palace. 

 

Prințul Philip s-a născut pe o masă de bucătărie în Corfu și, ca bebeluș, a dormit într-o cutie de portocale. Când s-a căsătorit cu Regina, venitul său săptămânal era de 11 lire sterline. 

 

Foto; Getty

 

related posts

Modifică setările cookies