Testele au scos adevărul la iveală. Margherita de la Clejani, din nou în atenția poliției


Margherita de la Clejani a aflat ieri rezultatele testelor INML, care i-au fost recolate în urmă cu două luni în momentul în care a produs un accident în Capitală.


În tot acest timp, atât vedeta, cât și părinții ei au declarat că Marga nu s-a aflat sub nicio formă sub influența substanțelor interzise atunci când a avariat o mașină parcată.

Potrivit impact.ro și wowbiz.ro, rezultatele analizelor nu au fost pozitive pentru Marga și familia ei, specialiștii demonstrând că Marga consumase cel puțin patru tipuri de substanțe, printre care și cocaină.

Dacă atât în momentul în care a făcu accident și până acum, Viorica și-a apărat fiica ca o leoaică, se pare că la aflarea rezultatelor, cântăreața și-a ieșit din minți. 

"Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși", au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani potrivit Cancan, citat de Impact.ro. 

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies