Thalia, 18 ani de căsnicie alături de Tommy Mottola. A postat imagini inedite de la nunta lor


Cântăreața de 47 de ani a publicat imagini în premieră din ziua în care i-a jurat credință veșnică iubirii vieții ei.


Recent, Thalia și Tommy Motola au sărbătorit 18 ani de căsnicie și, cu această ocazie, au postat pe conturile lor de social media imagini inedite de la nunta lor, care a avut loc în Statele Unite.

Citește și: Dovada că așchia nu sare departe de trunchi. Uite cât de frumoși sunt copiii Thaliei

Prin intermediul conturilor lor de Instagram, cântăreața și producătorul muzical s-au felicitat reciproc și au postat imagini de la ceremonia din luna decembrie a anului 2000, de la catedrala St. Patrick din New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TM (@tommymottola) on

”Acum 18 ani, acea noapte magică și irepetabilă. Te iubesc, Tommy Mottola. Îți mulțumesc pentru atâta dragoste, iubirea mea”, a scris Thalia în secțiunea de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia) on

La rândul lui, Mottola și-a amintit cum s-au întâlnit, acum 20 de ani. ”Aniversare fericită, îngerul meu! Thalia, tu ești totul pentru mine, lumina mea, iubirea vieții mele. Acum 20 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat când te-am întâlnit și acum sărbătorim cea de-a 18-a aniversare. Dumnezeu să ne binecuvânteze familia și pe noi. Te iubesc până la sfârșitul timpului. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris el.

Thalia și Tommy Mottola s-au cunoscut într-un restaurant din New York și, după șapte ani de căsnicie, s-a născut prima lor fiică. Patru ani mai târziu, al doilea lor copil a venit pe lume.

Foto: Getty, Instagramrelated posts