Thalia a sărbătorit 19 ani de căsnicie! Vezi, în fotografii de colecție, cum arăta ca mireasă una dintre cele mai frumoase femei din lume


Thalia este căsătorită cu Tommy Mottola, alături de care formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mexican. 


Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din New York și, după șapte ani de căsnicie, s-a născut prima lor fiică. Patru ani mai târziu, al doilea lor copil a venit pe lume. Azi, Sabrina Sakae Mottola Sodi are 11 ani și Matthew Alejandro Mottola Sodi, 7 ani. Acum câteva zie, când sărbătorea 19 ani de căsnice, Thalia a pus o fotografie inedită pe Instagram, fotografie care o înfățișează în rochia de mireasă. Mai mult le-a mărturisit fanilor că cei 19 ani au trecut într-o clipă și că se bucură că azi celebrează "măreția iubirii" alături de copii. 

Căsătorită de 19 ani, în vârstă de 48 de ani, artista rămâne una dintre cele mai sexy și mai frumoase femei din lume. Secretele ei sunt legate de stilul de viață sănătos: se alimentează corespunzător, face mult sport și petrece mult timp în natură. Pe Instagram chiar are mai multe fotografii la munte. Lângă o astfel de poză, chiar declară: “dați-mi munții mei și voi supraviețui în fața oricărei probleme.”

 
 
Pe PRO TV PLUS puteți urmări PROFILUL DE CELEBRITATE al vedetelor internaționale de top: 

 

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies