Thalia, apariție extrem de senzuală la 52 de ani! Cum s-a fotografiat?


Are o carieră construită încă din adolescență, iar la 52 de ani arată la fel de bine ca atunci când a debutat.


Vedeta a publicat recent o imagine pe Instagram care o arată incredibil de sexy, iar fanii au reacționat încântați. În dreptul imaginilor a scris și un un mesaj: 

,,Ce zi plină de dragoste! Abia dacă că pot exprima ceea ce simt!"
 
"Que día lleno de amor. Como explicarles mis emociones!"
 

 
Majoritatea celor care o iubesc au reacționat numind-o Regină sau prin aprecieri de genul "Wow, wow, wow" / "Cum să explic frumusețea ta?"
 
 
De curând, într-un video postat pe Instagram, Thalia a mărturisit și că idolul copilăriei ei a fost Nadia Comăneci. Avea camera plină cu posterele acesteia, era "o fană fanatică" ce nu pierdea niciun interviu dat de Nadia și făcea totul să aibă poze cu aceasta. Mai mult, alături de video a scris:

"Copilul meu interior tremură de bucurie și-și dă seama că idolul ei din copilărie o urmărește pe Instagram! Nadia Comăneci a fost una dintre cele mai mari surse de inspirație de-a lungul vieții mele pentru disciplină, precizie, perseverență și sacrificiul ei enorm pentru a deveni marea legendă care este. Nici în visurile mele cele mai mari nu mi-aș fi imaginat că prin intermediul rețelelor de socializare, în cazul de față Instagram, lumile noastre s-ar putea apropia. Aseara cand mi-am dat seama că mă urmareste și că a lăsat chiar și câteva Like-uri pe contul meu, am fost extrem de încantată și aproape că am ridicat telefonul să o sun pe mama, să se odihneascî în pace, mama care ar fi țipat și sărit cu mine, ar fi înțeles ce înseamnă asta pentru mine. Incredibil!!! „Cercul complet” în această aventură numită viață! Nadia te iubesc atât de mult!"

Vezi și VIDEO: 

FOTO: THALIA INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies