Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută de publicul larg sub numele de Thalia, are 52 de ani și se numără printre cele mai apreciate artiste mexicane. Vedeta a apărut în numeroase telenovele de succes și a scos hit-uri pe bandă rulantă, însă acum nu se mai poate focusa în totalitate pe plan profesional fiindcă a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Potrivit www.tvnotas.com.mx, Thalia suferă de disgeuzia, o tulburare a simțului gustului, care poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi infecții ale tractului respirator superior, traumatisme ale capului și gâtului, expunerea la substanțe toxice sau efectele secundare ale unor medicamente.

Cântăreața se confruntă cu aceasta boală încă de la sfârțitul anului trecut, iar în cadrul unei postări în mediul online le-a mărturisit fanilor că a ajuns la capătul puterilor, că este traumatizată și că urmează un tratament.

„Sunt traumatizată, tocmai mi-au confirmat că am disgeuzie. Ce? Este o alterare a gustului cu un gust constant de sare, de metal 24/7 și simt asta tot timpul.

Unul dintre puținele lucruricare mă ajută este să beau apă cu lămâie sau să beau chestii precum oțet. Să mănânci lucruri cu multă sare, dar este ciudat pentru că mirosul este perfect. Adică simt mirosul, când mănânc totul este bun, dar după ce am încetat să mănânc, am acest gust constant în gură 24/7.

Asta a început la sfârșitul anului trecut, nu am spus nimic pentru că am crezut că se va termina, dar nu, e tot așa. Se spune că ar putea dura luni sau poate ani. Vă rog, cine are disgeuzie aici… să-mi spună, vreau să înțeleg mai multe”, a spus Thalia, potrivit sursei amintite anterior.

Foto: Getty