Thalia parodiază "Games of Thrones" într-un video pe Instagram! Crezi că seamănă cu Daenerys?


E clar: orice ar face, Thalia străluceşte şi are atitudine. Iar asta o arată chiar cele mai noi postări ale vedetei de pe contul ei de Instagram.


Frumoasa cântăreaţă le-a atras atenţia tuturor celor care o urmăresc pe contul de socializare, după ce a publicat un video în care parodiază faimosul serial...Game of Thrones. Este, evident, o glumă de iarnă, dar videoul a avut peste 300 de mii de vizualizăru în doar câteva ore, dar și sute de like-uri și o mulțime de comentarii. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea poze speciale cu Thalia

Thalia se distrează și își distrează deseori fanii pe Instagram. O altă astfel de filmare este făcută alături de prietena ei, Anitta, cântăreaţă din Brazilia. Mai în glumă, mai în serios, Thalia a scris referitor la video-ul unde dansează pe mese şi face atmosferă că: "asta se întâmplă când se întâlnesc două fiinţe cu acelaşi grad de nebunie."

La cei 48 de ani, Thalia îşi păstrează imaginea de divă a muzicii latino şi atrage atenţia de fiecare dată. Și pe plan personal este împlinită: de curând a aniversat 19 ani de căsători cu Tommy Mottolla. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI URMĂRI PROFIUL DE CELEBRITATE AL VEDETELOR PREFERATE DIN STRĂINĂTATE:

FOTO: FACEBOOK

  • Thalia

related posts

Modifică setările cookies