Thalia s-a deghizat în personajul principal din Squid Game și nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o


Thalia a avut cel mai surprinzător costum de Halloween anul acesta. Deși multe vedete s-au deghizat în personaje din Squid Game, Thalia a avut, de departe, cea mai reușită apariție.


Regina telenovelelor a fost de nerecunoscut în pielea personajului Seong Gi-Hun, în varianta roșcată de la final. Fanii au fost impresionați de transformarea ei spectaculoasă.

„Iubesc Halloween-ul din doar două motive. Costumele și dulciurile! Dacă ar fi după mine m-aș deghiza în fiecare zi! Îmi place întregul proces, detaliile și distracția. Îmi place libertatea de a fi și de a face ceea ce vrei. Mi-a plăcut acest costum”, a spus Thalia pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Vedeta latino a spus că transformarea nu a fost chiar una ușoară. „ Au fost multe detalii în machiaj. Cea mai mare provocare au fost nasul și gura”, a spus Thalia, care a dat detalii despre cum a reușit să obțină acest efect uimitor numai din machiaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

Thalia nu este însă singura vedetă care a ales un costum inspirat din Squid Game. Lizzo a fost păpușa uriașă înfricoșătoare din primul episod, iar Rebel Wilson a preferat treningul verde la petrecerea organizată de Paris Hilton.

 

 

 

Topul costumelor de Halloween purtate de vedete

  • Thalia s-a deghizat în personajul principal din Squid Game și nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o

related posts

Modifică setările cookies