Thalia se bucură de toamnă în costum de baie! Arată senzațional la 48 de ani: "Făcând dragoste printre flori"


Pentru Thalia pare că nu vine niciodată cu adevărat toamna. Nici afară, nici în viață.


Pentru că, deși tocmai a împlinit 48 de ani și se apropie de o jumătate de secol de viață, artista rămâne una dintre cele mai sexy și mai frumoase femei din lume. Ultima sa postare de pe Istagram o arată alergând prin grădină, în costum de baie. Comentariul la poză e și acesta unul îndrăzneț: “făcând dragoste printre flori”, scrie Thalia în spaniolă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haciendo el amor entre las flores ???????????????????????? #floressecasenlapiel #asientrandoalasemana #mood

O postare distribuită de Thalia (@thalia) pe

Secretele ei sunt legate de stilul de viață sănătos: se alimentează corespunzător, face mult sport și petrece mult timp în natură. Pe Instagram chiar are mai multe fotografii la munte. Lângă o astfel de poză, chiar declară: “dați-mi munții mei și voi supraviețui în fața oricărei probleme.”

 
Thalia este căsătorită cu Tommy Mottola, alături de care formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mexican.  Au împreună doi copii, o fată și un baiat - pe Sabrina Sakae Mottola Sodi, de 11 ani și pe Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 7 ani. În fotografiile în care apare alături de Sabrina, Thalia pare mai degrabă sora ei cea mare și nu mama acesteia. 
 
Pe PRO TV PLUS puteți urmări PROFILUL DE CELEBRITATE al vedetelor internaționale de top: 

 

FOTO: INSTAGRAMrelated posts