Tily Niculae, dezvăluiri intime despre sarcină: Mă dor toate, îmi vine să îmi smulg părul din cap


Tily Niculae urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil în luna martie. Acesta va fi un băiețel, care va purta numele Radu Teodor. Spre deosebire de alte mămici care vor să arate numai partea frumoasă din timpul sarcinii, Tily a avut curajul să abordeze și subiecte mai puțin “plăcute”.


Tilu Niculae a scris pe pagina ei de Facebook despre  “fața ‘nevăzută’ a maternității” și despre problemele pe care le-a întâmpinat în sarcină. Aflată în cel de-al treilea trimestru, vedeta a mărturisit că s-a îngrășat deja peste 15 kg.

“15 kg+, dureri de spate, mâini amorțite, urinări frecvente, insomnii, treceri de la o stare la alta - ba tristă, ba obosită, ba nervoasă... Dificultate de respirație, panică combinată cu o bucurie imensă! Încet, încet intru pe ultima sută de metri.

În curând voi merge la morfologia de trimestrul 3. Și îmi vine să spun: Deja?

Mama a spălat hăinuțele, vecinii mi-au dat pătuț, scăunel...you name it! Am un zâmbet tâmp și nu este al meu. Pentru voi, căci pentru soț scot flacări pe nări.

 

În rest, parca să zic că nu contează nimic, dar nu-i chiar așa! Și o știm cu toatili :)  .

Mă dor toate și am zile când îmi vine să îmi smulg părul din cap :)   Dar...cu toate acestea de abia aștept să îl țin în brațe. Să-i țin în brațe.  Să le mulțumesc că m-au ales să le fiu mama... “, a mărturisit Tily Niculae, care mai are o fetiță.

Sursa foto: Facebook/ Tily Niculae

 

related posts

Modifică setările cookies