Titlul secret al lui Kate Middleton, dezvăluit. Ducesa împlinește, astăzi, 37 de ani


Kate Middleton este cunoscută și drept Ducesa de Cambridge, titlu pe care l-a primit după ce s-a căsătorit cu Prințul William în 2011. Aceasta are însă încă alte două titluri oficiale.


Kate Middleton împlinește, pe 9 ianuarie, 37 de ani și, conform Express.co.uk, își sărbătorește ziua la casa ei din Kensington Palace. Ducesa de Cambridge este, oficial, parte a familiei regale britanice din 2011, de când s-a căsătorit cu Prințul William (36 de ani). Aceasta a fost desemnată Ducesă de Cambridge, titlu care este cel mai important, dar nu singurul.

Citește și: Dacă Prințul William are 1,90 m, ce înălțime are Kate Middleton?

Aceasta a primit, de asemenea, un alt nume din partea Reginei Elisabeta (92 de ani). Astfel, Catherine Middleton mai este cunoscută și drept Baronesa Carrickfergus. (Carrickfergus este un oraș în Irlanda de Nord)

În plus, Kate Middleton mai are un titlu - cunoscut în special în Scoția - cel de Contesă de Strathearn, în timp ce soțul ei, prințul William, este Duce de Strathearn.   

Când William va devenit regele Marii Britanii, Kate va deveni Regina consoartă. 

Pe site-ul palatului, există și o explicație: ”Dacă noul suveran este regină, consortul ei nu este încoronat la ceremonie. În schimb, Regina consoartă este încoronată alături de rege, într-o ceremonie similară, dar mai simplă”.

Dintre toate cele trei titlurile oficiale pe care le deține, Ducesa este cel mai înalt, de aceea este și folosit în majoritatea ocaziilor. Totuși, când Prințul Charles (70 de ani) va deveni rege, toate titlurile din familia regală se vor schimba, iar Kate va moșteni un nou rol.

Astfel, în timp ce William va deveni Prințul de Wales, Catherine va fi Prințesa de Wales, titlu după care e cunoscută și acum regretata Lady Diana, mama lui William.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Titlul secret al lui Kate Middleton, dezvăluit. Ducesa împlinește, astăzi, 37 de ani
  • /


related posts