Toată lumea o știe pe soția sa, dar puțini știu cum arată cei doi copii ai lor. Aquaman, fotografiat alături de familie


Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonet, formează unul dintre cele mai “picante” cupluri de la Hollywood. Deși Lisa este mai în vârstă cu 12 ani decât el, lucrul acesta nu a constituit niciodată un impediment.


Jason Momoa și Lisa Bonet formează un cuplu din 2005, însă aceștia s-au căsătorit de abia în 2017. Împreună au doi copii: o fetiță, Lola Iolani, în vârstă de vârstă de 12 ani și un băiat, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, cu un an mai mic. 

Deși Jason Momoa vorbește mult în interviuri despre familia sa, încearcă să nu îi expună prea tare pe copii. Aceștia nu își însoțesc părinții la evenimente și se feresc cât pot de mult de paparazzi. 

Jason Momoa a dezvăluit într-un interviu că era fascinat de Lisa încă din copilărie. În adolescență, Lisa Bonet juca într-un serial de succes, The Cosby Show.

“M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!Nu i-am spus asta Lisei decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna”, a spus actorul. 

Înainte să fie căsătorită cu Jason Momoa, Lisa Bonnet a fost căsătorită cu Lenny Kravitz și împreună au o fiică, pe actriță Joe Kravitz.

Vezi si: Cele mai stilate fiice de rockeri:

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies