Toată lumea spune că nu se suportă și că evită să se întâlnească. Ce mesaj au transmite Kate și William cu ocazia zilei lui Meghan Markle


Meghan Markle a fost sărbătorita săptămânii, a împlinit 39 de ani și a primit o mulțime de urări de la toată lumea, inclusic de la Ducii de Cambridge.

Tag-uri:

"Îi urăm un călduros la mulți ani Ducesei de Sussex, pe care o sărbătorim astăzi!", au scris Kate și William în descrierea unei imagini cu Meghan Markle. Urarea s-a făcut prin intermediul contului lor oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! ????????

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Chiar dacă "Finding Freedom", biografia neautorizată despre Meghan și Harry a scos la iveală multe informații despre relația dintre cei doi, dar și despre felul în care au fost priviți și primiți de către familia Regală, se pare că tensiunea, chiar dacă poate există, a fost lăsată deoparte într-o zi atât de frumoasă pentru fosta actriță.

În carte se spune că William nu a vrut deloc ca Haryy să aibă o relație cu Meghan, ba chiar i-ar fi spus fratelui său încă de la început "să nu se grăbească, să aștepte să o cunoască și să nu se lase orbit de pasiune sau dorință".

Citește și: A apărut "Finding Freedom", biografia neautorizată de Meghan și Harry. Detaliile fac furori în întrega lume

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Toată lumea spune că nu se suportă și că evită să se întâlnească. Ce mesaj au transmite Kate și William cu ocazia zilei lui Meghan Markle
  • /

related posts