Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să vină la nunta fiului lor, Connor


Nicole Kidman nu este invitată la nunta propriului său fiu, Connor, pe care l-a adoptat în timpul căsniciei cu Tom Cruise. 


Connor Cruise (24 de ani), care este adeptul Bisericii Scientologice, la fel ca celebrul său tată, se va căsători în curând cu iubita, sa originară din Italia, Silvia, supranumită și ”Prințesa Scientologiei”.

Citește și: Nicole Kidman, în costum de baie, la 51 de ani

Se pare însă că Nicole Kidman, mama lui adoptivă, nu este invitată la nuntă. 

”Tom este în spatele acestei decizii și dorința lui este lege”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru RadarOnline.com. ”Tom a luat această hotărâre, iar Connor a fost de acord”.

Connor, fost DJ care acum este pasionat de pescuitul la mare adâncime, ”își idolatrizează tatăl”, a adăugat sursa menționată mai sus, susținând că acesta nu-i iese niciodată din cuvânt actorului de 56 de ani.

Logodnica lui Connor este supranumită și ”Prințesa Scientologiei”, fiind adepta acestei religii alături de familia sa, care s-a mutat din Italia în Florida. 

Apropiații actorului spun că Tom o adoră pe viitoarea lui noră și este fericită că fiul său își întemeiază o familie alături de o adeptă a Scientologiei. 

După despărțirea de Nicole Kidman, în 2001, Tom a primit custodia celor doi copii ai lor adoptați, Bella (26 de ani) și Connor (24 de ani). 

În ultimii ani, Nicole Kidman a refuzat să vorbească despre religia fostului soț și a copiilor lor și se pare că a lipsit de la multe evenimente importante din viața acestora, inclusiv de la nunta Bellei cu Max Parker, în 2015.

Foto: Getty

Vezi și: Iulia Albu ia la rost ținutele vedetelor de pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies