Tom Hanks și-a îngrijorat fanii, la ceremonia de învestire a lui Joe Biden


Tom Hanks a fost prezentatorul ceremoniei de învestire a lui Joe Biden, dar nu aceasta a fost principala știre pentru fanii săi de pe social media. 


După procesiunea de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite, Tom Hanks a prezentat concertul Celebrating America. Fanii actorului s-au preocupat însă de starea lui de sănătate, având în vedere că acesta a stat pe toată durata evenimentului fără haină, afară, într-un frig cumplit, la câteva luni după ce s-a recuperat după infecția cu Covid-19. 

În ciuda faptului că temperatura în Washington DC era de 1 grad Celsius, Tom hanks a purtat un costum negru, cu cravată și mănuși negre - fără haină.

Tom i-a introdus pe scenă pe Foo Fighters, John Legend, Bruce Springsteen, Demi Lovato, Justin Timberlake, Katy Perry și Jon Bon Jovi, iar între numele de pe scenă, actorul a mulțumit eroilor societății pentru munca lor în pandemie. 

Pe de altă parte, telespectatorii au luat social media cu asalt pentru a-i atrage atenția lui Hanks că-și pune sănătatea în pericol. 

”Lăsați-l pe Tom Hanks să intre înăuntru, omul a avut covid, iar acum e un frig de leșini afară”, a scris cineva pe Twitter. 


”Cineva să-i dea lui Tom Hanks o haină și o cană cu ciocolată caldă”.


”Tom Hanks - ai avut corona. Pune o haine pe tine, omule”, a scris un alt fan. 


”Doar uitându-mă la Tom Hanks și îmi vine să dau căldura mai tare în casă”.

 

Glumele au continuat pe social media. ”Tom Hanks arată mai înfrigurat decât a fost în Polar Express”.


”Cine îl va decongela pe Tom Hanks când se termină petrecerea?”.


”Tom Hanks a supraviețuit de covid ca să moară la învestire de hipotermie”.

 

”Ziua una a mandatului lui Biden și cel mai controversat lucru de pe Twitter este rugămintea oamenilor care îl roagă pe Tom Hanks să pună ceva pe el”, a tras alt fan concluzia zilei.

Foto: YouTube, Profimediaimages.ro

 

FULLSCREEN
Tom Hanks și-a îngrijorat fanii, la ceremonia de învestire a lui Joe Biden
  • /

related posts

Modifică setările cookies