Top 10 cele mai scumpe proprietăți de pe Airbnb pe care nu le vei putea închiria niciodată. Cât costă și cum arată (FOTO)


Site-ul articlesvalley.com a făcut un top al celor mai scumpe proprietăți de pe Airbnb, așa că ne-am propus să îți arătăm și ție cum arată vilele în care (probabil) nu o să stai niciodată (dar e okay, aceeași situație e valabilă și pentru noi. :)

Tag-uri:

Austin, Texas

Cu „doar” 10.075 de dolari pe noapte poți să închiriezi – în regim exclusiv - această vilă din Austin, Texas. Pe site-ul Airbnb se arată că această proprietate e perfecta pentru cei care vor să  meargă la celebrul festival South by Southwest, care are loc anual în apropiere.

Vila din imaginea de mai jos e compusă din două clădiri și o casă de oaspeți, deci poate acomoda (cel puțin) 16 oaspeți, spun cei care o oferă spre închiriere. De asemenea, după cum se poate observa și din fotografie, vila vine la pachet și cu o piscină în aer liber și cu o foarte frumoasă curte interioară. 

Las Vegas, Nevada 

Vila din imaginea de mai jos poate poate acomoda, potrivit proprietarilor, 11 persoane. Prețul pentru fiecare noapte? 2.500 de dolari. La prima vedere poate părea un preț mare, însă trebuie să vezi și partea plină a paharului: în acest preț intră și accesul la o piscină în aer liber, precum și serviciile unui majordom care se află non-stop la dispoziția celui care închiriază proprietatea. 

Valea Loarei, Franța

De data nu vorbim de o vilă, ci de un castel. 

Acest castel poate să primească 32 de persoane. Are 17 dormitoare, 15 băi, piscină, saună, parc, sală de biliard, sală de ping-pong și o trambulină. Prețul pentru toate astea? 6.899 de dolari. 

Kailua-Kona, Hawaii

Această proprietate are 6.300 de metri pătraț, iar clădirea principală vine la pachet cu 5 dormitoare și 6 băi.

Proprietarii au mai specificat că priveliștea e una incredibilă și că te poți bucura de ea din fața unui șemineu sau în timp ce înoți în piscină. Prețul pentru fiecare noapte petrecută aici? 4.900 de dolari. 

San Francisco, California

Această proprietate a găzduit-o inclusiv pe Beyonce. Artista americană a locuit aici pe toată durata unui foarte cunoscut eveniment din Statele Unite, Super Bowl. 

Și Justin Bieber a locuit o perioadă în această vilă și chiar a publicat pe Instagram, la vremea aceea, o fotografie în care înoată în piscina din imaginea de mai jos. Altfel, vila are 5 dormitoare, 8 băi și multe altele. Prețul: 7.177 pe noapte. 

Grand Cayman, Insulele Cayman

(Deși nu pare), proprietatea din imagine e cea mai mică din această listă, scrie site-ul articlesvalley.com. Are doar două dormitoare, dar oferă o priveliște superbă spre Marea Caraibilor.

Și - cu toate că e vorba de o proprietate mai mica decât cele de mai sus - prețul e, totuși, la fel de mare: 7.000 de dolari. 

Denver, Colorado

Dacă vrei să mergi în Colorado, ai putea opta pentru proprietatea din imagine. Are 30 de acri, o clădire principală, o casă de oaspeți, piscină, sală de gimnastică, jacuzzi și un lac privat pe care îl poți explora cu caiacul.

Proprietarii spun că această proprietate e închiriată cel mai des pentru evenimente private precum nunți sau diverse petreceri corporate, iar site-ul Airbnb mai informează că vila poate găzdui 22 de oaspeți pe timp de noapte. 

Auckland, Noua Zeelandă

The Te Hihi Luxury Estate (așa cum e listată proprietatea pe Airbnb) se găsește în Noua Zeelandă, se întinde pe nu mai puțin de 92 de acri, iar fiecare noapte pe care o vei petrece acolo te va costa 4.354 de dolari.

Proprietarii au mai precizat că are 5 dormitoare, piscină, jacuzzi, teren de tenis și de golf. Trebuie să știi că pentru acești bani primești la pachet și un curs de golf. 

Toscana, Italia

Villa Mangiacane (din imaginea de mai jos) se găsește în inima Italiei. Potrivit site-ului Airbnb, corpul principal al clădirii datează din secolul al XIV-lea și e construit în tradiționalul stil toscan, atât de cunoscut în cărțile de istoria artei.

Această vilă are două terese panoramice unde te poți retrage pentru a vedea apusul și răsăritul, 10 dormitoare (cu candelabre de epocă) și mai multe băi construite din cea mai scumpă marmură alba din lume. Proprietarii au mai specificat pe site-ul Airbnb că în preț intră și un curs de degustare a vinului. Pentru toate astea trebuie să pregătești 5.295 de dolari pe noapte. 

Marrakesh, Moroc

Această proprietate superbă are 10 dormitoare și oferă inclusiv serviciile unui majordom, care va fi la dispoziția ta non-stop.

De asemenea, site-ul Airbnb mai specifică faptul că aici te vei mai putea bucura și de o teresă de tip rooftop, de un spa, dar și de un mic-dejun gourmet, pregătit de un chef angajat special pentru a fi la dispoziția ta. Prețul? 4.000 de dolari pe noapte. 

Chicago, Illinois

Dacă nu vrei să vizitezi Maroc, poate îți face cu ochiul Chicago.

Și dacă îți surâde ideea, ai putea alege să te cazezi în această vilă cu 24 de dormitoare. Prețul nu e deloc de neglijat, dar probabil că e mai acceptabil, comparativ cu prețurile vilelor anterioare. Pentru a sta aici trebuie să scoți din buzunar doar 3.250 de dolari. 

FULLSCREEN
Top 10 cele mai scumpe proprietăți de pe Airbnb pe care nu le vei putea închiria niciodată. O noapte în cea mai ieftină  costă 3.000 de dol
  • /


related posts