Tori Spelling, omagiu pentru Screech, primul ei iubit de pe micul ecran: „Era bun, deștept și făcea pe toată lumea să râdă”


Înainte să fie Donna, în „Beverly Hills, 90210”, Tori Spelling a fost Violet, blonda tocilară cu ochelari îndrăgotită lulea de un încurcă-lume pe nume Screech. Actrița Tori Spelling și-a amintit de actorul responsabil de primul ei sărut pe micul ecran.


Tori Spelling (47 de ani) a apărut în trei episoade din îndrăgitul serial pentru adolescenți Salvați de clopoțel. I-a dat viață lui Violet Anne Bickerstaff, o adolescentă care i-a căzut cu tronc lui Screech. Violet a devenit iubita lui Screech, ciudatul liceului, care azi este plâns de toată lumea.

Într-o postare pe Instagram, actrița i-a adus un omagiu celui care a fost primul ei iubit din filme.

Înainte să fie David și Donna au fost Screech și Violet. Dustin mi-a oferit primul sărut de pe micul ecran. M-a primit cu brațele deschise pe platoul de filmare de la Salvați de clopoțel. Așa cu era de așteptat, fiind o debutantă într-un serial de succes, a fost copleșitor pentru o fată de 14 ani”, și-a amintit Tori Spelling.

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Actrița a dezvăluit că, în afara rolului său, Dustin Diamond era un „gentleman”, mereu atent să o facă să se simtă bine la filmări.

Era bun, deștept și făcea pe toată lumea să râdă. A fost un partener grozav. Un tip de treabă. Sunt tristă că după serial nu ne-am mai văzut, în afară de ocazionalele alergături la evenimentele fiecăruia. Mă bucur că nu mai suferă”, a mai scris actrița.

Dustin Diamond, pe care cei mai mulți români îl știu din serialul Salvați de clopoțel, a murit, luni dimineață, din cauza unui cancer agresiv depistat târziu. Actorul avea doar 44 de ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Sneak peek din culisele Românii au talent. Cum se simt concurenții înainte de a intra pe scenă?

related posts

Modifică setările cookies