Tori Spelling, persecutată pentru felul în care arăta pe vremea când juca în ”Beverly Hills 90210”


Tori Spelling a devenit celebră după ce a fost distribuită în serialul ”Beverly Hills 90210”, produs de tatăl său, mogulul tv Aaron Spelling.

Tag-uri: #Tori Spelling

Într-o postare recentă pe Instagram, actrița spune că a fost persecutată pentru felul în care arăta, după ce a devenit vedetă.

Duminică, Tori (47 de ani) a postat trei fotografii pe social media, alături de un comentariu lung, în care a explicat cum ochii ei, în special, au fost obiectul bătăii de joc. 

”Îmi uram ochii, pur și simplu. Când am început 90210, aveam 1 ani și foarte puțină încredere în mine. Apoi, trolii de pe internet  - avem și pe vremea aia! - m-au făcut broască și ochi de melc”. 

”A fost dificil să fiu pusă sub microscop, ca adolescentă, în chiar anii de formare. Mi-am petrecut mult timp rugându-mă de make up artiști să încerce să-mi facă ochii mai mici. Plângeam pentru că sunt urâtă când stăteam în scaunul de machiaj din rulotă”.

Tatăl ei îi spunea întotdeauna că ”ochii sunt ferestrele sufletului tău”, dar actrița a realizat că ochii ei sunt deosebiți când a primit un mic rol în ”Scream 2” (1997).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

”Mi-am dat seama că ochii mei sunt deosebiți când am refăcut scena legendară din Psycho, pentru coperta Rolling Stone. Ochii mei au făcut toată poza”.

Cu toate acestea, comentariile negative nu au încetat.”Multă lumă mă întreabă de ce îmi arăt doar o parte a feței. Unii scriu lucruri jignitoare. Este alegerea mea. Pentru că, la 16, o fetiță inocentă și vulnerabilă, și-a arătat toată fața și a fost mâncată de vie”.

Mamă a cinci copii, Tori Spelling a adăugat: ”Data viitoare, când simțiți nevoia să comentați felul în care arată cineva la față sau la corp, rețineți că nu îi cunoașteți. Ei nu știu cine sunteți voi. Dar sufletul lor își va aminti toate acele comentarii neplăcute. Chiar dacă nu ne putem aminti durerea fizică, ne-o amintim pe cea emoțională”. 

Foto: Instagram, Profimediaimages.ro 

  • Tori Spelling, persecutată pentru felul în care arăta pe vremea când juca în ”Beverly Hills 90210”

related posts

Modifică setările cookies