Tragedie în wrestling. Diva Ashley Massaro a murit


Lumea sporturilor de contact, a wrestling-ului în special, e afectată în aceste zile de tragica veste a decesului uneia dintre cele mai frumoase luptătoare din istoria acestei discipline


La numai 39 de ani, Ashley Massaro a murit în propria locuință din Long Island (SUA), cauza fiind deocamdată necunoscută.

Găsită fără cunoștință, ea  fost transportată la spital, unde doctorii au constatat în primă fază doar faptul că moartea n-a fost una violentă, eliminându-se astfel varianta unei mâini criminale. Mai multe detalii vor fi oferite însă de autoritățile americane în zilele următoare.

În perioada 2005-2008, Ashley a fost considerată un „superstar” în wrestling, sport de contact a cărui taine le-a deslușit în familie, tatăl, fratele și unchiul practicând la la rândul lor wrestling-ul. Ea a pătruns în această lume mai puțin mediatizată la noi câștigând un concurs în 2005, WWE Diva Search, prin care șefii companiei World Wrestling Entertainment caută an de an noi talente.

Pasiunea americancei pentru luptele din ring a fost completată cu imaginea de divă pe care și-a construit-o ca model. De altfel, în 2007, celebra revistă pentru bărbați Playboy a pus-o pe Ashley Massaro pe copertă. A fost apogeul unei cariere în showbiz care a început însă cu mult timp înainte de a se apuca de wrestling. Drept dovadă stau pictorialele sexy din reviste precum FHM, Stuff sau Maxim, precum și titlurile de Miss Hawaiian Tropic cucerite în 2002 și 2004. Decedată cu 10 zile înainte de a împlini 40 de ani, Ashley Massaro a lăsat în urmă o fată de aproape 19 ani, Alexis.

  • Ashley Massaro

related posts

Modifică setările cookies