Trăieşte pe altă lume? Un culturist şi-a cerut de soţie păpuşa gonflabilă


Yuri Tolochko din Kazahstan e numele bărbatului care şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe păpuşa Margo, jucăria gonflabilă cu care are o ,,relaţie” de opt luni.

Tag-uri: #culturist

Culturistul kazah nu pare să fi glumit deloc, în contextul în care cererea în căsătorie a fost una ca la carte, cu un inel de logodnă oferit păpuşii într-un spaţiu romantic, cu un buchet de trandafiri şi cu două pahare de şampanie.

Într-un interviu pentru New York Post, Yuri a precizat că a făcut acest pas după ce şi-a dus partenera la o operaţie estetică, pentru repararea unor mici imperfecţiuni. ,,Când am început s-o prezint lumii, au fost foarte mulţi critici, aşa că ea a dezvoltat un complex. Acum s-a schimbat mult. La început a fost greu să accept, dar m-am obişnuit”, a fost justificarea sa.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ты узнаешь меня сразу ???? (@margo_party) on

 

 

Conform propriilor declaraţii, Yuri a cunoscut-o pe Margo într-un bar, în urmă cu 8 luni, când sportivul kazah ar fi salvat-o pe păpuşă din mâinile unui tânăr care o trata necorespunzător. De-atunci, cei doi sunt nedezlipiţi, lcuru care se poate vedea atât pe pagina de Instagram a culturistului cât şi pe cea a păpuşii gonflabile, una creată tot de Yuri Tolochko. 

,,Nu poate să meargă, nu poate să gătească, dar recent a deţinut o slujbă de chelneriţă la un bar local”, a mai spus bărbatul despre viitoarea sa mireasă.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor mă trăgea de par, foarte tare!”

FULLSCREEN
Trăieşte pe altă lume? Un culturist şi-a cerut de soţie păpuşa gonflabilă
  • /

related posts

Modifică setările cookies