Trăistariu, mesaje ciudate pe Facebook: “Știi pe cineva care visează să adoarmă-n brațe la Mihăiță?”


Mihai Trăistariu și-a făcut un obicei din a posta pe rețelele de socializare mesaje ori fotografii care mai de care mai ciudate.


Dacă în urmă nu cu foarte mult timp le împărtășea fanilor imagini în care el apărea doar în lenjerie intimă, acum artistul a început să scrie diferite mesaje prin care își întreabă prietenii din mediul virtual dacă ar dori să facă baie cu el sau dacă s-ar lăsa mușcați de el.

“La mare, la soare, Fetițele sunt goale, Femei adevărate, Agață-le pe toate. P.S.: Mi-e dor de-o bălăceală în mare. Chiar... știi pe cineva care visează să intre cu mine-n apă? Hai la bălăceală! #miserupe”, “Acu' vreo 2 ani voiam să-mi fac un tatuaj permanent! Între timp mi-au trecut poftele astea... P.S.: Chiar... știi pe cineva care voia să-și facă tatuaj cu chipul meu pe braț, pe fund, pe țâță ori in alte zone crepusculare?”, “Hai... La nani... Dacă vrei mergem împreună... Chiar... mai știi pe cineva care visează să adoarmă-n brațe la Mihăiță?” și “Aș mușca pe cineva de guriță! Știi pe cineva care-și dorește cu tot prețul mușcătura lu' Mieiță?” sunt doar câteva dintre mesajele ciudate postate de Mihai Trăistariu.

Vezi și: Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

related posts

Modifică setările cookies