Transformare spectaculoasă: vedeta care a slăbit 13 kg și și-a remodelat trupul. Cum arată Chloe Ferry


Chloe Ferry este una dintre cele mai populare vedete de reality show din Marea Britanie. Urmărită de 3,4 milioane de oameni pe Instagram, tânăra și-a impresionat fanii cu transformarea sa corporală spectaculoasă.


În urma cu un an, Chloe Ferry avea circa 13 kg în plus și o mulțime de oameni îi spuneau pe rețelele de socializare că “este grasă”. Vedeta a trecut printr-o perioadă de depresie și a ajuns în cabinetul chirurgului estetician pentru unele îmbunătățiri ale aspectului său fizic.

 

“Eu sunt o persoană puternică, dar să te trezești în fiecare zi cu comentarii de genul “Ești grasă!”, “Ar trebui să îi pui silicoane” nu îți face bine și începi să crezi că oamenii ăștia au dreptate – trebuie să îmi pun silicoane, trebuie să slăbesc. Voiam o reparație rapidă, așa că am apelat la operații estetice, crezând că aceste comentarii negative vor dispărea peste noapte. Departe de adevăr! Au devenit și mai multe”, a mărturisit vedeta.

 

În cele din urma Chloe Ferry și-a dat seama că sportul și dieta sunt, de fapt, cheia succesului. Vedeta de reality show a făcut câteva modificări importante în stilul sau de viață și a slăbit 13 kg. Tânăra a postat o imagine cu transformarea sa și astfel le-a închis gura răutăcioșilor. Chloe a primit, în sfârșit, o mulțime de felicitări. “Mi-a fost atât de frică să postez imaginea asta. Vă mulțumesc pentru comentariile drăguțe”.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies