Transformarea lui Kanye West: acum e “bad boy”, dar la debutul în muzică arăta că un funcționar public :)


S-a proclamat “cel mai mare artist dat de Dumnezeu pe pământ vreodată”, vrea să candideze la Președinția Statelor Unite și cel mai mare regret al lui e că… nu se poate vedea pe sine însuși cum prestează live într-un concert.


“Stau destul de bine la capitolul genialitate. Sunt că o mașină. Sunt un robot. Nu poți să jignești un robot. O să-și amintească lumea de mine ca de o legendă, fie că vă place de mine sau nu. Sunt noul Jim Morrison. Sunt noul Kurt Cobain… Biblia avea 30, 40, 50 de personaje în ea. Nu credeți că într-o Biblie moderna aș fi unul dintre personaje?”, spunea, în urma cu câțiva ani, Kanye West într-un interviu.

 

Foto: Kanye West, 2004

 

Și nu, între timp nu s-a mai “domolit” în declarații. Dimpotrivă. Tocmai s-a autoproclamat “cel mai mare artist dat de Dumnezeu pe pământ vreodată” :)

În ultimii 15 ani, Kanye West și-a schimbat stilul vestimentar, dar năravul ba :)  A rămas la fel de controversat,iar declarațiile lui sunt din ce în ce mai șocante. De curând a spus că este împotriva sexului înainte de căsătorie și le-a interzis colaboratorilor săi de la noul album să aibă relații intime dacă nu sunt căsătoriți.

Foto: Kanye West, 2004

 

În plus, a mărturisit că suferă când își vede soția că se îmbracă prea sexy.

Pe lângă faptul că este apreciat pentru muzica sa, în ultimii ani Kanye s-a remarcat și în calitate de creator de modă. Colecțiile sale Yeezy se bucură de succes.

Se știe că West este și cel care aprobă ținutele soției sale pentru aparițiile pe covorul roșu. “Trebuie să o îmbrac pe Kim ca să nu mă mai facă de râs”, spunea raperul într-un interviu. “Kim nu înțelege ce binecuvântare sunt pentru ea”.

Dacă acum este un “bad boy” și un fashionist, în trecut, la debutul său în muzica, Kanye West se îmbrăca precum un funcționar public. Se afișa numai în cămășuțe, puloverașe cu model, bluze cu carouri și romburi. Părea că este îndrăgostit de puloverele tricotate de bunica :)

 

Vezi mai multe imagini din trecutul lui în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

related posts

Modifică setările cookies