Transformarea uimitoare a unei tinere care a renunțat la dreaduri. Ce tusoare i-a propus stilistul


Părul încâlcit în multe codițe, numite dreaduri, a devenit tot mai popular în rândul tinerilor. După ce stai însă mai multe luni cu părul nepieptănat, te poți trezi cu o dorință arzătoare de a scăpa de șuvițele rebele. 


Așa i s-a întâmplat și Cristinei, o tânără în vârstă de 21 de ani din Rusia, care a renunțat la această coafură după un an. Când a mers la salon, fata s-a lăsat pe mâna unei stiliste, care i-a promis o tunsoare modernă. Chiar dacă dreadurile se pot descurca, tânăra a acceptat să fie tunsă scurt. 

 
Totul a durat o oră și jumătate, iar rezultatul i-a plăcut foarte mult tinerei, care și-a împărtășit apoi entuzismul cu urmăritorii ei de pe Instagram:
 
Dreadurile au fost pasiunea mea, dar mi-am dorit o schimbare și nu regret nimic. De asemenea, nu regret că nu le-am despletit. Nu-i mai credeți pe cei care vă spun că după asta trebuie să te tunzi la chelie. Îmi place la nebunie noua tunsoare.” 
 
 
Sursă foto/video: Instagram - nasty_andreeva, kristina_yazh
 
Vezi și: Ce echipă îți oferă rată de câștig de 100% în Fortnite - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 24
 

related posts

Modifică setările cookies