Trist, dar emoționant! Cum și-a anunțat o tânără bunicul carantinat că urmează să se mărite


 
Viața nu mai e la fel pe vremea coronavirusului, lucru care se poate deduce din plin dintr-o scenă emoționantă produsă la un azil de bătrâni din statul american Carolina de Nord.


În vârstă de 21 de ani, adolescenta Carly Boyd a fost cerută în căsătorie, veste pe care a ținut neapărat s-o împărtășească bunicului ei de 87 de ani, Shelton Mahala. Toate bune și frumoase, doar că acesta din urmă era carantinat din cauza coronavirusului într-o cămăruță din centrul pentru bătrâni „Premier Living & Rehab”.

Posted by Premier Living & Rehab Center Info Page on Tuesday, 17 March 2020

Asta n-a împiedicat-o însă pe Carly să fugă la azil și să caute fereastra încăperii unde se afla izolat bunicul său. „Am alergat în jurul clădirii și, când am ajuns la geam, i-am arătat inelul. Și-a dat seama imediat că m-am logodit. Era atât de fericit și m-a întrebat când e nunta”, a declarat viitoarea mireasă în presa de peste Ocean.

Posted by Premier Living & Rehab Center Info Page on Tuesday, 17 March 2020

„Știu că el nu se simte bine din cauza restricțiilor. Ne-am transmis reciproc cât de mult ne iubim, a fost un moment foarte emoționant”, a completat americanca. Carly Boyd a mai spus că speră ca povestea sa să-i inspire pe oameni să ia în serios pandemia cu coronavirus și să protejeze cu precădere persoanele mai în vârstă, mult mai vulnerabile în fața acestei boli.

Sursă Foto Facebook

related posts

Modifică setările cookies